creatief jassen ophangen 

Een wandkast op maat is al lang niet meer de enige mooie oplossing voor het opbergen van jassen in de hal. Op vandaag zijn er zoveel mooie en originele oplossingen op de markt dat het bijna jammer is om er geen gebruik van te maken. De kans is trouwens groot dat je als een blok valt voor een van volgende ideeën.

1. Kledingrek met plafondbevestiging

 kledinghanger

Het oogt niet alleen heel origineel en creatief, een kledingrek voor plafondbevestiging is ook nog eens mega functioneel. Je kan het rek immers gewoon afnemen als je de ruimte voor iets anders nodig hebt. Een kledingrek voor plafondbevestiging is in die zin ook een goed idee voor publieke ruimtes.

De trapeze kledinghanger van Bolia en het clothes rack van Ferm Living zijn hier mooie voorbeelden van.

 

2. Originele wandhaakjes

Op vandaag zijn er zo'n leuke en decoratieve wandhaakjes op de markt dat je ze enkel en alleen al kan gebruiken om je muur aan te kleden. Bijkomend voordeel van wandhaakjes is dat je de hoogte kan kiezen waarop je ze hangt. Met kleine kinderen in huis kan dit heel praktisch zijn, hang dan gewoon enkele kapstokjes op reikhoogte van de kinderen en laat ze zelf hun jas ophangen.

wandhaakjes 

Herken op bovenstaande foto de trisse kapstokjes en trapeze wandhaakjes van Bolia, de hertengewei kapstokken van HK Living en de knoopsgatkapstokken van HK Living.

 

3. Twee in één kapstokken

We hebben het hier over kapstokken die meer dan één functie vervullen. Wat dacht je van een spiegel met haakjes om jassen op te hangen (shift vloerspiegel Bolia) of een staande kapstok waar een bijzettafel in geïntegreerd is (table tree kapstok Zuiver)? 

kapstok 

4. Coole, staande kapstokken

Ontwerpers werken hard aan coole ontwerpen voor staande kapstokken. Een leuk voorbeeld is de boomstam kapstok van HK Living. Hier bestaat de kapstok letterlijk uit een dunne boomstaam waaraan "takken" bevestigd zijn waaraan je jassen en dergelijke kan ophangen.

kapstok hk living

 

5. Vrijstaand kledingrek

Vrijstaande kledingrekken zijn niet meer de sjofele, wankele staanders op wieltjes van vroeger. Ook deze zijn grondig onder handen genomen door diverse ontwerpers. Bolia biedt met het Play clothes rack een stijlvol kledingrek met functionele opbergruimte voor tassen of schoenen.

kledingrek