Marga van Oers signeert

StoryTiles eert de traditie van de keramieken tegels die al sinds de 16de eeuw in Delft en omstreken worden gemaakt en maakt miniatuurverhalen op deze tegels.

 
Elk design heeft een grappige twist, waarin klassieke concepten contrasteren met moderne elementen. Alle StoryTiles producten worden ambachtelijk gebakken op hoge temperatuur in Nederland. De kunstwerkjes zijn dus hitte- en waterbestendig waardoor het bijzondere design levenslang mee gaat.
 
Marga van Oers is samen met Judith Beek oprichter van StoryTiles. Marga is het creatieve brein achter StoryTiles en maakte de eerste ontwerpen. Intussen werkt ze ook samen met andere kunstenaars.
 

Marga van Oers signeert StoryTiles in VIDA Design

Op zaterdag 18 maart (opendeurweekend VIDA Design) komt Marga van Oers van 15.00 tot 18.00 uur naar VIDA Design om tegeltjes te signeren. Ontdek de nieuwe ontwerpen in VIDA Design.
 

Win de favoriete StoryTiles opstelling van ontwerpster Marga van Oers

Wie op ons opendeurweekend zaterdag 18 maart of zondag 19 maart iets aankoopt in de winkel, ontvangt een deelnamekaartje voor onze wedstrijd waarbij je de favoriete StoryTiles opstelling van ontwerpster Marga van Oers kan winnen.
Vul je naam en e-mailadres in en stop het in de wedstrijdurne.
 
Zondagavond 19 maart trekt een onschuldige hand een winnaar. De winnaar wordt bekendgemaakt op de facebookpagina van VIDA Design en verwittigd per e-mail.
 
Welke de favoriete opstelling van Marga van Oers is, kan je enkel ontdekken in de winkel, waar de opstelling zal uithangen. We houden van verrassingen, weet je wel :) !