omg stoel

Een blogartikel volledig gewijd aan een stoel: de OMG-stoel van Zuiver. Omdat hij het verdient.

OMG! Ja, dit is de naam van deze stoel. Staat de afkorting waarvoor je denkt dat deze staat? "Probeer de stoel dan maar eens, dan weet je het wel!", argumenteert Zuiver, het label dat de stoel produceert.

Feit is: deze stoel is al enkele jaren een hit. Zijn populariteit lijkt maar niet te tanen. Wij staan graag eens stil bij de vraag waarom de OMG-stoel zo populair is. Volgende karakteristieken dragen er zeker toe bij:

1. Verfrissend ontwerp

De OMG-stoel heeft een design dat meteen in het oog springt. Met een kuip in een eigengereide, gestroomlijnde vorm op een zwart metalen onderstel, onderscheidt hij zich van alle andere stoelen.

 

omg stoel

2. Zitcomfort

De stoel zit mega comfortabel. Het kleine kuipje omhult je net genoeg zodat je je geborgen voelt, zonder dat het claustrofobisch wordt. Je bewegingsruimte blijft optimaal. De OMG-stoel is een stoel waar je lekker in kan leunen. Ondanks zijn bescheiden omvang, waan je je bijna in een kleine fauteuil.

omg stoel

3. Stof of lederlook

Houd je van warmte en gezelligheid, kies dan de stoffen versie van de OMG-stoel. Heb je kleine kinderen? Dan zal je wellicht de onderhoudsvriendelijke versie in lederlook overwegen. 

omg stoel

4. Intense kleuren

Naast enkele neutrale kleuren als zwart en enkele grijstinten, is de OMG-stoel verkrijgbaar in enkele gedurfde, warme tinten. Deze zijn het zeker waard om uitgeprobeerd te worden, zie de sfeerfoto's hierna.

omg stoel

omg stoel

 

omg stoel

5. Mutlifunctioneel

Gebruik de OMG-stoel als eetkamerstoel, als bureaustoel of als fauteuil om bij te schuiven bij je sofa, het gaat hem allemaal goed af.

omg stoel

omg stoel

6. Zachte prijs

Ook voor het kostenplaatje moet je het niet laten. De prijs voor de stoffen versie bedraagt € 159,00 en voor de lederlook versie € 169,00. Best een zachte prijs voor deze stoel, niet?

7. Bureaustoel

Omdat de OMG-stoel zoveel gebruikt wordt als bureaustoel, heeft Zuiver beslist om ook een echte bureaustoelversie te produceren: pivoterend, met wieltjes en in de hoogte verstelbaar.De OMG-bureaustoel is verkrijgbaar in stof in de kleuren lichtgrijs en blauw. Niets belet je natuurlijk om de gewone versie aan je bureau te plaatsen.

omg office chair omg office chair