0

Gubi bij Vida Design

 

Gubi is een Deens label dat voortdurend op zoektocht is, op ontdekkingsreis. Gubi wordt voortgedreven door de passie om schatten uit het verleden te ontdekken die over het hoofd werden gezien en nieuwe ontwerpen die toekomstige iconen kunnen worden.

Gubi heeft naam gemaakt in de internationale designwereld als een dynamische kracht waar je maar beter rekening mee houdt. Resultaat van hun voortdurende zoektocht is een eclectische, intercontinentale collectie die de lijnen tussen verleden en toekomst vervaagt. Een uitgebreide collectie esthetische, doordachte ontwerpen gekarakteriseerd door eenvoudige, ingetogen ontwerpen, originele materialen en innovatieve technieken die tijd en ruimte verslaan. Gubi lanceert ontwerpen uit de jaren 30, 40, 50, 60 en 70 opnieuw.

Het meest bekende voorbeeld is de Bestlite collectie, een serie door het Bauhaus geïnspireerde lampen die voor het eerst geproduceerd werden in 1930 door de Britse ontwerper Robert Dudley Best. Gubi spotte in 1989 een Bestlite lamp en lanceerde de lamp opnieuw als onderdeel van een serie van 13. Maar Gubi, met zijn wonderbaarlijk vermogen om ruwe diamanten te ontdekken, heeft ook een unieke collectie nieuwe ontwerpen die het absoluut waard zijn om begeerd te worden. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de Gubi 3d stoel, die de eerste stoel was gemaakt in 3d-fineer.

Een greep uit ons aanbod van Gubi:

 

per pagina

5 artikel(en)

Vanaf
€ 1.719,00
Meer uitvoeringen
Vanaf
€ 2.149,00
Meer uitvoeringen
Vanaf
€ 1.219,00
Meer uitvoeringen
Vanaf
€ 649,00
Meer uitvoeringen
-50%

Normale prijs: € 452,55

Special Price € 226,00

per pagina

5 artikel(en)