• Lorem ipsum

Hebben jullie al heel wat leuke meubels thuis maar mis je nog een gezellige sfeer en samenhang? Lukt het niet altijd even goed om bijpassende accessoires en decoratie te kiezen? Dan is ons finishing touch-advies misschien wel iets voor jou! Dit persoonlijk advies, gericht op accessoires en decoratie, wordt samengesteld door onze interieurexperten aan de hand van jouw reeds bestaande interieur.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking
We nodigen je eerst en vooral graag uit in de winkel om al eens kennis te maken met onze merken en interieurstijlen. Voel je dat dit een match zou kunnen worden met jouw beoogde interieurstijl, dan kan je onmiddellijk al je finishing touch-advies vastleggen met een van onze interieurspecialisten.

Pinnen maar!
Het is belangrijk dat we jouw gewenste stijl helemaal begrijpen. Maak een Pinterest bord aan en pin lustig foto’s van oa. interieurs, kleurpaletten en producten die jij leuk en inspirerend vindt. Ben je niet zo vertrouwd met Pinterest? Knip dan gerust prentjes uit je favoriete interieurmagazines en kom hiermee langs in de winkel. Het is belangrijk dat we ook je huidige stijl en interieur kunnen visualiseren, neem dus veel foto’s van je ruimte en geef de afmetingen door van je meubels die belangrijk zijn om een juiste decoratiekeuze te maken voor jou!

De finishing touch
Daarna gaan wij aan de slag voor jou!

  • We maken een mooi digitaal moodboard waarin onmiddellijk duidelijk wordt welke kleuren en texturen voor jou perfect zijn om de beoogde stijl thuis te creëeren.
  • Naast het moodboard stellen we ook een lijst op met accessoires en decoratie uit onze collecties, die één voor één passen in jouw interieurplaatje. Uit deze aangereikte lijst kan je zelf kiezen wat je leuk en minder leuk vindt. Wat je ook kiest uit deze lijst, het zal zeker passen in je interieur en het wordt misschien wel de finishing touch waar je al even naar op zoek bent!

Kostprijs:

  • €150 euro
  • Per aankoopschijf van €1000 krijgt de klant €50 directe korting (maximum €150), op deze manier kan je het betaalde bedrag van het finishing touch-advies volledig terugverdienen.

 

Dit geldt bovenop de klantenkaartkorting.
Niet geldig op promoties

 

Een moodboard wordt maximaal één keer herzien. We werken uitsluitend met producten uit de collectie van vida design. Plaatsing van de producten zit niet standaard in de prijs gerekend, maar is mogelijk mits meerprijs. Levering is wel altijd gratis. Het finishing touch-advies beperkt zich tot 2 ruimtes in het huis.