• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Air bed - teak matras 180 cm

€1.649,00
Air is een bed uit teak van Ethnicraft die toch luchtig en elegant overkomt.

Materiaal: teak - 100% FSC

Afmetingen: 200 x 232 x 96 cm

Levertijd 6-8 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Air bed - teak matras 180 cm

De naam spreekt voor zich, het Air bed van Ethnicraft wil zachtheid en luchtigheid scheppen in je slaapkamer. Het hoofdbord lijkt bijna te zweven en de poten staan schuin naar buiten om die openheid te creëren.

Het Air bed is ontworpen door de designer van Ethnicraft; Alain van Havre. Van Havre is altijd geïntegreerd geweest in de complexiteit van interieuritems, dit motiveerde hem om product development te studeren aan de Design Academie in Eindhoven. Alle designs belichamen dezelfde tweestrijd volgens Van Havre; het doel is om een tijdloos product te creëren, met een knipoog naar de tijdsperiode waarin dit item werd gemaakt.

Het Air bed is beschikbaar in twee formaten:

  • 180 x 232 x 96 cm (matrasmaat: 160x200 cm)
  • 200 x 232 x 96 cm (matrasmaat: 180x200 cm)

Het Air bed is eveneens beschikbaar in twee houtsoorten:

  • massief eik
  • teak

Lattenbodem niet inbegrepen.

Onderhoudsinstructies – teak:

Het teak van Ethnicraft is onbewerkt. Het hout wordt enkel gepolijst zodanig de natuurlijke oliën naar de oppervlakte rijzen.De hoge densiteit van teak heeft het voordeel dat vlekken niet gemakkelijk doordringen in het hout.

Preventieve behandeling
Je kunt een beschermende laag aanbrengen om je teakhout extra te beschermen. Ethnicraft raadt aan om Occulto olie te gebruiken hiervoor. Dit verzegelt de poriën van het hout en zorgt voor een natuurlijke beschermlaag.

Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afvegen in de richting van de korrel.
Droog dit met een proper doek om vlekken te voorkomen.

Intensieve zorg
Om koppige vlekken of oppervlakkige krassen te verwijderen kan je gebruik maken van schuurpapier met een fijne korrel. Wrijf altijd in de richting van de houtstructuur.