• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Air nachtkast- teak

€389,00
Air is een nachtkastje uit teak van Ethnicraft die warm en elegant overkomt.

Materiaal: teak - FSC 100%

Afmetingen: 56 x 44 x 37 cm (BxDxH)

Levertijd 6-8 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Air nachtkast- teak

De naam spreekt voor zich, het Air nachtkastje in teak van Ethnicraft wil zachtheid en warmte scheppen in je slaapkamer, de poten staan schuin naar buiten om die openheid te creëren. Combineer met het Air bed voor een oogverblindend mooi resultaat.

Het Air nachtkastje is ontworpen door de designer van Ethnicraft; Alain van Havre. Van Havre is altijd geïntegreerd geweest in de complexiteit van interieuritems, dit motiveerde hem om product development te studeren aan de Design Academie in Eindhoven. Alle designs belichamen dezelfde tweestrijd volgens Van Havre; het doel is om een tijdloos product te creëren, met een knipoog naar de tijdsperiode waarin dit item werd gemaakt.

Het Air nachtkastje is beschikbaar in twee houtsoorten:

  • massief eik
  • teak

Eigenschappen:

Afmetingen: 56 x 44 x 37 cm (BxDxH)
Materiaal: teak - FSC 100%
Opbergruimte: 1 lade

Onderhoudsinstructies – teak:

Het teak van Ethnicraft is onbewerkt. Het hout wordt enkel gepolijst zodanig de natuurlijke oliën naar de oppervlakte rijzen.De hoge densiteit van teak heeft het voordeel dat vlekken niet gemakkelijk doordringen in het hout.

Preventieve behandeling
Je kunt een beschermende laag aanbrengen om je teakhout extra te beschermen. Ethnicraft raadt aan om Occulto olie te gebruiken hiervoor. Dit verzegelt de poriën van het hout en zorgt voor een natuurlijke beschermlaag.

Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afvegen in de richting van de korrel.
Droog dit met een proper doek om vlekken te voorkomen.

Intensieve zorg
Om koppige vlekken of oppervlakkige krassen te verwijderen kan je gebruik maken van schuurpapier met een fijne korrel. Wrijf altijd in de richting van de houtstructuur.