• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alpana behangpapier - New Contemporary Two

1 / 3
€123,55 €111,19
Het Alpana behang werd ontworpen door S.K.Data in 1971 en toont een geëtste Azteekse stijl met een ongebruikelijke herhaling. Hiermee geef je breedte en glamour aan je interieur.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 53 cm x 10.05 m ; herhaalpatroon 76 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Alpana behangpapier - New Contemporary Two

Een dappere collectie met ontwerpen die oorspronkelijk gemaakt zijn in de jaren 50 door kunstenaars die de na-oorlogse periode definiëren. Heldere inspirerende kleuren en het gebruik van folies maken de reeks nu even uitdagend als ze toen was.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!

De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt.

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.