• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Apex Grand behangpapier - Geometric 2

€132,70 €119,43
Als vervolg op het zeer succesvolle Apex ontwerp van Geometric 1 werd het Apex Grand ontworpen. Het populaire geometrische motief van overlappende driehoeken werd op grotere schaal geprint wat zorgt voor een gedurfde en moderne look.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 68.5 cm x 10 m ; herhaalpatroon 68,50 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Apex Grand behangpapier - Geometric 2

Geometric 2 geeft een moderne interpretatie aan de vaak bekende motieven en decoratieve geometrische stijl van de vroege 20e eeuw. Ze haalden hun inspiratie uit de Art Deco architectuur en kunst van over de hele wereld. Dit gaat van schitterende mozaïektegels die gevonden werden in vele Deco interieurs, tot het tropische gebladerte en ijskleuren gevonden op Miami Beach.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!

De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt.

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.