• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Revolution poef

€309,00
De strak gevormde Revolution poef is een stoere toevoeging aan jouw interieur.

Materiaal: 70% recycle leer, 30% polyester

Afmetingen: 41x126x60 (h x b x d)

Product informatie: cream, chocolade
Levertijd 4-6 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
BePureHome Revolution poef

De Revolution poef is geheel gemaakt van gerecycled leer. Het verspringen van de breedte en de zichtbare naden geven deze poef zijn unieke uitstraling.

De Revolution poef staat op vier ronde metalen poten in de kleur zwart. De poef is afkomstig uit de collectie van BePureHome. De Revolution poef is beschikbaar in de kleur chocolate en cream. In de Revolution serie is ook een bank beschikbaar. Combineer de Revolution bank en de Revolution poef voor een mooi geheel.

De Revolution bank heeft de afmetingen (hxbxd): 42x127x61 cm. De zitdiepte is 61 cm, de zithoogte is 42 cm en de zitbreedte is 127 cm.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kun je als volgt onderhouden: met een vochtige doek kun je de stof schoonmaken. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.