• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Revolution sofa

€1.399,00
De royale en stoere Revolution bank is een ware eyecatcher.

Materiaal: 70% leer, 30% polyester

Afmetingen: 76x276x89 (h x b x d)

Levertijd 4-6 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
BePureHome Revolution sofa

De Revolution bank is geheel gemaakt van gerecycled leer. De rugleuning van de bank bestaat uit één gedeelte, hierdoor oogt de Revolution bank zeer ruimtelijk en het zorgt bovendien voor een trendy look. Het goed gevulde zitgedeelte heeft ingestikte naden. Deze naden zorgen ervoor dat er 6 zitvlakken ontstaan. Revolution sofa van Bepurehome staat op 5 ronde zwarte metalen poten. 

De Revolution bank is beschikbaar in de kleur chocolate en cream. In de Revolution serie is ook een poef beschikbaar. Combineer de Revolution bank en de Revolution poef voor een mooi geheel. De Revolution bank heeft de afmetingen (hxbxd): 76x276x89 cm. De zitdiepte is 60 cm, de zithoogte is 46 cm en de zitbreedte is 252 cm.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud:

Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kun je als volgt onderhouden: met een vochtige doek kun je de stof schoonmaken. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.