• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rodeo eetbank

€399,00
De serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds . De eetbank uit deze collectie is perfect voor aan de eettafel.

Materiaal: Zwart gelakt hout, 70% recycle leer, 30% polyester

Afmetingen: 83x156x61 (h x b x d) cm

Product informatie: cognac/zwart/army
Levertijd 4-6 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
BePureHome Rodeo eetbank

De zitting en rugleuning zijn voorzien van de stoere stof Recycle leer. De poten zijn van zwart gelakt hout. De bank wordt gemonteerd geleverd. De zithoogte is 49 cm en de zitdiepte is 44 cm.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan wordt een een nieuwe stof gemaakt: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kun je als volgt onderhouden: met een vochtige doek kun je de stof schoonmaken. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.

De eetbank is verkrijgbaar in driekleuren: cognac, zwart en army.