• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Compagnie de Provence

Merken
Kleur

Compagnie de Provence

In het jaar 1990 beslissen twee vienden uit het Franse Marseille, beiden gepassionneerd door decoratie en design, om een oude traditie nieuw leven in te blazen: de authentieke blok marseillezeep. Zich bewust van de plaats die deze inneemt in het cultureel patrimonium in de Provence, willen ze de zeep heruitvinden op een eigentijdse, moderne manier.

Marseillezeep, de trots van de stad Marseille sinds de 17de eeuw, is een natuurlijk product uitsluitend gemaakt met plantaardige oliën, zonder gebruik van kleurstoffen noch synthetische additieven. Het is deze exclusieve puurheid die de zeep hypo-allergene, antibacteriële en antiseptische eigenschappen verleent. Op dit icoon bouwen ze de firma uit en hechten ze er waarden aan als authenticiteit, eenvoud, efficiëntie en kwaliteit. 

In 1999 innoveert Compagnie de Provence door een liquide versie marseillezeep voor te stellen. Geproduceerd op tradtionele manier in een ketel met behulp van plantaardige oliën zoals zijn voorouder, wordt hij voorgesteld in een glazen dispenser met pomp, grafisch en uitgepuurd. Deze originele uitvinding verleent het merk een internationale draagwijdte en versterkt het moderne imago waarop ze verder blijven bouwen.