• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Engel.

Geen producten gevonden...

Engel.

Het is begonnen met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine; Sabien Engelenburg maakte 12 jaar geleden de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. Nog elk jaar komt deze slinger uit de kast. Daar ligt ie naast die van manlief en jongste kind want elk feestje vraagt om z’n eigen versiering.

Inmiddels is het assortiment van Engel. uitgebreid met veel meer mooie producten. Ze worden gemaakt in binnen- en buitenland in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen. De creatieve ontwerpers waar Engel. mee samenwerkt hebben feeling met ons gedachtegoed.

Het moge duidelijk zijn: Sabien Engelenburg versiert het leven. Niet alleen op grote momenten maar ook bij de kleine; de eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes, of de eerste schooldag.  Deze momenten zijn te kostbaar om ongemoeid voorbij te laten gaan. Met slingers, een kaars, een mooi tafellaken of een feestelijke pom krijgt alles meer glans. Of, zoals de Nederlandse schrijver Gerard Reve het verwoordde: ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen.’ En zo is het maar net. Sabien heeft een neus voor kleur, design en prints. Ze weet voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen.