• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maileg

Geen producten gevonden...

Maileg

De unieke en authentieke stijl van Maileg

Maileg is een designlabel met een modern concept, opgericht in 1999 door Dorthe and Erik Mailil. Maileg wordt verkocht over grote delen van Europa, de Verenigde Staten en Canada.

De Maileg collectie heeft een heel unieke en authentieke stijl. Alle artikelen zijn ontworpen door Dorthe Mailil. Naast seizoensgebonden collecties gebaseerd op Kerstmis en Pasen is er een aparte kindercollectie.

Dorthe Mailil heeft een achtergrond als illustrator en studeerde af aan de Deense designschool in 1996. Ze volgende ook nog opleiding bij de Ecole d'art de Marseille in Frankrijk. 

Wereldwijd bekende konijnen

De konijnenfamilie met tal van accessoires is wereldwijd bekend en absoluut gegeerd door verzamelaars. 

De familie konijnen bestaat uit katoenen konijnen in diverse grootte, van hele kleine, schattige konijnen in micro formaat tot de mega maxi konijnen die meer dan 1 meter lang zijn. Voor alle formaten is er een kledijcollectie met rokken, broeken, pyjama's, ... Deze zijn van een heel mooie kwaliteit en met zorg gemaakt. Daarnaast is er een ganse resem meubilair voor de konijnen zoals bedden en tafels en stoelen en andere artikelen om het spelen met de konijnen te bevorderen zoals kinderwagens, een dokter- en verpleegsterset, ...

 

Focus op knuffels

Naast konijnen ontwerpt en produceert Maileg ook andere authentieke knuffels zoals zachte slaapknuffels voor de allerkleinsten en coole knuffels voor iets grotere kinderen. Ook de collectie muizen in een doosje is heel gekend.