• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mmood

Merken
Kleur

Mmood

Mmood: Belgisch, betaalbaar design

Het Belgische meubellabel Mmood streeft naar het creëren van ecologische, Belgische en betaalbare designstukken. Een aantal ontwerpen hebben designprijzen gewonnen, zoals de 4-seconds tafel, die een Red-dot label gewonnen heeft omwille van het uitgekiende ontwerp en het ingenieuze systeem om de uittrekbare tafel in 4 seconden open en weer dicht te klappen.

Eco friendly

Respect voor de natuur staat centraal bij de productie van hun meubellijnen. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie. Het hele productieproces is dan ook zorgvuldig afgestemd om de ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden.

Made in Belgium

MMooD houdt binnen haar duurzaam DNA vast aan hernieuwbare grondstoffen en een lokale productie, in plaats van uit te wijken naar lageloonlanden. Op die manier wil het bedrijf de Belgische, West-Europese, meubelindustrie een duwtje in de rug geven. ‘Design made in Belgium’ is niet zomaar een statement, maar staat voor kwaliteit, knowhow, flexibiliteit, correcte levertijden en een snelle, betrouwbare service. Daarnaast spelen natuurlijk sociale, maatschappelijke en ethische overwegingen mee zoals werkgelegenheid en milieu.

Kwaliteit aan betaalbare prijzen

Met MMooD haal je kwalitatieve (design)objecten in huis tegen betaalbare prijzen. Objecten die stuk voor stuk ‘vorm’ en ‘functie’ met elkaar verzoenen én die een toegevoegde functie hebben waardoor ze het leven aangenamer en comfortabeler maken. Mmood streeft naar een persoonlijk verhaal dat aansluit bij de levensstijl van de consument. Zo kan je je eigen meubelstuk kiezen dat past in jouw verhaal!