• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nobodinoz

Sale
Montreal slaapzak
Montreal slaapzak
€48,95 €24,47
+
Sale
Etui Napoli
Etui Napoli
€12,95 €6,47
+
Sale
Garfield slabbetje
Garfield slabbetje
€9,95 €4,97
+

Nobodinoz

Nobodinoz: meubilair en decoratie voor kinderen

Nobodinoz is een designlabel van Barcelona. Nobodinoz ontwerpt en produceert meubilair, decoratieartikelen, kledij en speelgoed. Nobodinoz staat voor creativiteit en nieuwe ideeën. Nobodinoz houdt ervan om na te denken over nieuwe manieren om dingen te doen en over nieuwe, inspirerende producten die onze levens aangenamer maken.

Het Nobodinoz team is multicultureel, vooral Spaans en Frans. Nobodinoz heeft een tomeloze energie en passie voor het werk dat ze doen. Hun waarden worden weerspiegeld in de producten die ze maken: passie, veeleisendheid, karakter, optimisme, elegantie, amusement en professionalisme.

Vooral de tipi's en bijhorende speelmatten zijn heel populair. Maar ook alle beddengoed voor kinderbedjes als slaapzakken, bedomrandingen en dekbedovertrekken zijn gewilde artikels.

Lokale productie

De producten die Nobodinoz aanbiedt zijn duurzaam en betaalbaar. De stijl is retro en eigentijds tegelijktertijd. De producten zijn eerlijk geprijsd. Alles wordt lokaal geproduceerd in Barcelona.

Zorg voor onze planeet

Nobodinoz draagt zorg voor mensen, onze planeet en hun producten. Kwaliteit is een obsessie, veiligheid een prioriteit, ecologie een manier van leven en respect de manier waarop ze met mensen omgaan. 

Het Nobodinoz textiel draagt het Oekotex-label: dit betekent dat het geproduceerd is zonder gebruik van schadelijke stoffen die een risico inhouden voor de gezondheid van de mens.