• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Prostoria

Merken
Kleur

Prostoria

Prostoria en de sensualiteit van de Middellandse zee

Het Prostoria verhaal start in 2010 in met productiefaciliteiten bij Zagreb in Croatië, waar kennis en technologie elkaar ontmoeten. Van daaruit wil Prostoria deelnemen aan onze woonverhalen, waarbij ze zich laten inspireren door het dagdagelijkse leven en innovaties in design. 

Vorm volgt functie

Prostoria stelt zich als doel om gestoffeerd meubilair te maken dat onze dagdagelijkse interacties verrijkt. Vorm volgt dus de functie, terwijl esthetiek een basisbehoefte is. Als laatste wil Prostoria het prijskaartje binnen de rede houden, om ons betaalbaar design te kunnen aanbieden.

Prostoria produceert lokaal

Prostoria wil kwaliteit en winst nastreven op een ethische, verantwoordelijke en duurzame manier. De productie gebeurt lokaal en alle hout komt van hernieuwbare bronnen uit de EU.

Rijke contrasten, de sensualiteit van de Middellandse Zee en de rationaliteit van het continent, Prostoria legt het allemaal in zijn ontwerpen. Ontwerpen gemaakt voor open ruimtes, business lounges, berghutten en speciaal voor woonkamers. In het assortiment van VIDA Design vind je sofa's, fauteuils, stoelen en tafels van Prostoria.