• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tine K Home

Geen producten gevonden...

Tine K Home

Tine K Home is een Deens merk dat werd opgericht in 1999 door Tine Kjeldsen.

Mix van de wereld

Tines stijl bestaat uit een mengeling van Boheemse elementen, elegante eenvoud en botanisch leven. Geïnspireerd door reizen en de natuur combineert ze kleuren en traditionele ambachten. Dit is bijvoorbeeld te zien in de bamboe tafels, stoelen en zetels. De bamboe collectie van Tine K Home is geschikt voor buitengebruik en kan aldus ook de Belgische tuinen sieren.

Zo bekomt Tine K Home collecties die met hun Scandinavische eenvoud mooi passen in de hedendaagse designtrends.

De collectie is gebaseerd op Tines eigen ontwerpen en op haar unieke bevindingen uit verschillende reizen met name naar Vietnam, Marokko en India.

Met respect voor geschiedenis, cultuur en traditioneel handwerk maakt Tine een schone en elegante reeks. Zo ontstaan tijdloze collecties waar de focus op kleur en materiaal ligt. Tines passie voor aardse kleuren en grondstoffen schijnt door in zowel de meubelen evenals in de woonaccessoires, zoals kussens en dekens.

Contrasten

Het contrast tussen lichte en donkere kleuren zorgt voor stijl en sfeer. De donkere kleuren komen vaak van oude voorwerpen, bijvoorbeeld van kasten en tapijten uit het Verre Oosten. Zo combineert ze ook oude voorwerpen, die rijk zijn aan geschiedenis, met nieuwe.