• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VITA

Merken

VITA

VITA: Scandinavisch design

VITA werd opgericht in 2008 in Kopenhagen, Denemarken. VITA combineert esthetiek, eenvoud en functionalisme en infuseert dit met doordacht ambacht en milieuzorg. Dit resulteert in uitgelezen ontwerpen met een ecologisch kantje.

In de zoektocht van VITA naar schoonheid en duurzaamheid, zoeken ze de harmonie en elegantie van de landschappen uit het Noorden. De ontwerpen zijn geworteld in het stadsleven en de ruwe natuur die de huizen in het Noorden omringt.

Kwalitatieve verlichting aan betaalbare prijzen

VITA streeft ernaar om kwalitatieve verlichting met een doordacht ontwerp aan te bieden aan betaalbare prijzen

De absolute bestseller van VITA Copenhagen is de EOS-lamp, die in 2012 geïntroduceerd werd. De EOS-lamp is gemaakt van witte ganzenveren. Deze worden veer per veer met de hand bevestigd op een papieren kern. De lampen produceren een zachte en gezellige gloed en omdat de lamp is afgeschermd, is ze geschikt voor elke hoogte! Wat het onderhoud betreft, blaas het stof gewoon weg met jouw haardroger!

De Eos-lampenkap werd onmiddellijk een succes en op vandaag kan je de lampenkap zowel gebruiken als hanglamp, als tafellamp en als vloerlamp. Eind 2017 introduceerde VITA zelfs een EOS als wandlamp.

Zorg voor het milieu

Vanuit een bekommernis voor het behoud van de planeet wordt alle verlichting verpakt in platte dozen

In het ganse productieproces probeert VITA de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden en de zorg voor het milieu zo hoog mogelijk.