Serveer de smeuïgste kaasbereiding met de Cheese baker van Emile Henry. Lees meer
De Emile Henry Cheese Baker is ideaal voor het bereiden van warme kaas: heerlijk gesmolten voorgerechten op basis van brie, een mini-fondue of een Frans diner in ‘raclette’-stijl.
Of het nu gaat om brie, mozzarella of geitenkaas; plaats de kaas gewoon in de bakker, voeg zoete of hartige garnering toe, sluit het deksel en zet in de oven. Eenmaal gebakken, kan je dit meteen in de Cheese Baker op tafel zetten.
Je krijgt een gegarandeerd 'wow'-effect: de kaas - warm, decadent en romig - is klaar om op toast of crackers te smeren, of over gestoomde groenten en gezouten vlees te gieten. Of serveer gewoon als dipsaus met stukjes brood, pitabroodjes ...
Het praktische deksel helpt de kaas vochtig te houden en brengt de smaken naar voren. Het helpt ook om geuren vast te houden en houdt de kaas warm tot hij wordt geserveerd. En dankzij het keramiek van Emile Henry Hight Resistance © blijft het recept ook warm tijdens het serveren. Het heldere glazuur is resistent, niet poreus, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
Alle producten van Emile Henry worden gemaakt in Frankrijk.
Eigenschappen
- diepvriesbestendig
- microgolfovenbestendig
- ovenbestendig
Materiaal | keramiek |
Afmetingen | L 19,5 x W 17,5 x H 4,5 cm |
Respect voor mens, natuur en milieu | keramiek
Lokale productie, gemaakt in Frankrijk |
Onderhoudsvoorschriften | vaatwasbestendig |