De Emile Henry Cheese Baker is ideaal voor het bereiden van kaas om warm te serveren: voorgerechten op basis van gesmolten brie, minifondue of diner in Franse 'raclette'-stijl. Lees meer
Of het nu brie, mozzarella of geitenkaas is; plaats gewoon de kaas in de cheese baker, voeg zoete of hartige garnituur toe, sluit het deksel en zet in de oven. Eenmaal gebakken, serveer direct in de baker.
Een gegarandeerd 'wauw'-effect: de kaas - door en door warm en decadent romig - is klaar om op toast of crackers te smeren, of over gestoomde groenten en gezouten vlees te gieten. Of serveer gewoon als dipsaus met stukjes brood, pitabroodjes...
Het praktische deksel helpt de kaas vochtig te houden en de smaken te laten doordringen. Het helpt ook geuren vast te houden en houdt de kaas warm totdat hij wordt geserveerd. En dankzij het keramiek van Emile Henry Hight Resistance© blijft het recept ook tijdens het serveren warm. Het heldere glazuur is resistent, niet-poreus, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
Eigenschappen
- diepvriesbestendig
- microgolfovenbestendig
- ovenbestendig
Materiaal | keramiek |
Afmetingen | L 19,5 x W 17,5 x H 4,5 cm |
Respect voor mens, natuur en milieu | keramiek
Lokale productie, gemaakt in Frankrijk |
Onderhoudsvoorschriften | vaatwasbestendig |