• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cutter Bank 120

€749,00
Op zoek naar een eenvoudige, stevige bank waarop je even kan uitrusten of waarop je allerlei accessoires op kwijt wil? En dit in een tijdloos Scandinavisch design? Look no further! De Cutter Bank van Skagerak is er speciaal voor jou.

Materiaal: massief eikenhout natuur, massief eikenhout zwartgebeitst of teak natuur

Afmetingen: W121xD40xH43,5cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Skagerak Cutter Bank 120

Deze bank met gleuven was het allereerste paradepaardje van de 'Cutter collectie' van Skagerak. Hij is volledig gemaakt uit massief hout (eik of teakhout).

Heel simpel en tijdloos. Het frame loopt vloeiend door in het zitoppervlak en resulteert in een mooi, evenwichtig geheel. Het design is geïnspireerd op de manier waarop de Bauhausbeweging metalen pijpen gebruikt. 

Toch meer opbergruimte nodig voor sjaals en andere rondslingerende accessoires? Geen probleem want Skagerak biedt ook functionele opbergboxen (Cutter box large) aan die perfect passen onder de bank. Je kan de cutter box large eventueel afsluiten met het bijhorend deksel.

De bank is 120 cm lang en 40 cm breed. De hoogte is 43,5 cm, ideaal om erop te zitten om bijvoorbeeld je schoenen aan en uit te doen.