• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Frutto Proibito behangpapier - Fornasetti

€200,20
Frutto Proibito, de naam verklapt het al. Op dit behang van Cole & Son snoepen de ondeugende aapjes van het verboden vrucht van de granaatappelboom.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 52 cm x 10.05 m ; herhaalpatroon 76 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Frutto Proibito behangpapier - Fornasetti

De Frutto Proibito is een combinatie van 2 gearchiveerde ontwerpen; de ondeugende aapjes die werden gecreëerd voor een Italiaanse patisserie in 1950 en de granaatappelboom geplukt van een stof uit 1940.
Dit design durft te experimenteren met hun schaalverhouding, wat de creativiteit van de Fornasetti echt tot zijn recht doet komen.

De speelse compositie van flora en fauna typeert ook deze reeks, realistische schetsen en felgekleurde prints worden feilloos samengevoegd tot een fenomenaal resultaat.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!


De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt. 

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.