• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hal

Merken
Kleur

Hal

 

De hal van je huis lijkt op het eerste zicht geen belangrijke plaats om na te denken over de inrichting ervan. Toch is het goed om eens bij het interieur van de inkom stil te staan, want vaak gaat het om een beperkte ruimte die verschillende functies moet invullen.

Enerzijds is de hal de entree van jouw huis waarin je gasten ontvangt. Bezoekers doen hier meteen een eerste indruk op van het interieur en de stijl waarin ze de rest van het huis kunnen verwachten. Een warme en opgeruimde kamer brengt je bezoekers onmiddellijk tot rust en in de goede mood voor een fijne avond. Ook voor jezelf is het gewoon gezelliger om na een lange werkdag een nette hal te betreden en zo de batterijen voor de volgende dag op te laden.

Anderzijds doet de inkom ook dienst als opbergruimte voor spullen die je enkel nodig hebt als je buitenshuis gaat. Onmisbare elementen hier zijn voldoende kapstokken waaraan je alle jassen kwijt kan, een deurmat zodat je het huis niet met vuile voeten betreedt en een spiegel zodat je snel even kan checken of je niets vergeten bent vooraleer je de woonst verlaat.

 

Geef je inkom een extra touch met de juiste halverlichting

Niet alleen de meubelen en decoratie zijn bepalend voor de uitstraling van je hal, maar ook de keuze voor een bepaald type verlichting kan een meerwaarde geven aan het interieur.

Gemoedelijke wandlampjes, een sierlijke tafellamp op je console of een moderne hanglamp benadrukken belangrijke elementen die in de hal aanwezig zijn.

De leukste designmerken voor je hal

Bij Vida Design hechten we veel belang aan een uitgebalanceerde inrichting van iedere ruimte. We maakten voor de hal dan ook een uitgebreide selectie van design artikelen. Maak hieronder alvast kennis met enkele topmerken:

  • Bloomingville: Deens merk gespecialiseerd in sfeervolle design items

  • Bolia: Scandinavisch meubilair uit natuurlijke materialen met een eigenzinnige toets

  • Nud Collection: Zweeds verlichtingsmerk met ruim aanbod van sockets, textielkoorden en verlichtingsbronnen

  • StoryTiles: ambachtelijke Hollandse tegeltjes met een humoristische insteek

Naast deze merken vind je op onze site nog heel wat andere ideeën voor de inrichting van jouw huis. Surf gerust eens door de verschillende categorieën en doe bruikbare interieurinspiratie op. Is je oog op bepaalde spullen gevallen, maar wil je deze liever ook eens in het echt voelen en uittesten? Geen probleem, kom gerust eens langs in onze winkel in Roeselare, waar we je met deskundig advies te woord staan. Tot binnenkort!