• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HP nachtkast- teak

€529,00
De warmte van teak gecombineerd met de strakheid van zwart metaal, dit is het HP nachtkastje van Ethnicraft.

Materiaal: teak FSC 100% - zwarte metalen poten

Afmetingen: 60 x 42 x 51 cm (BxDxH)

Levertijd 6-8 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft HP nachtkast- teak

De strakke en minimalistische eigenschappen van het HP nachtkastje brengt functie en design samen. Zijn eigentijds design gecombineerd met de warmte van teak vormt een stijlvol en modern slaapkamermeubel. Combineer met het HP bed voor een oogverblindend mooi resultaat.

Het HP nachtkastje is ontworpen door de designer van Ethnicraft; Alain van Havre. Van Havre is altijd geïntegreerd geweest in de complexiteit van interieuritems, dit motiveerde hem om product development te studeren aan de Design Academie in Eindhoven. Alle designs belichamen dezelfde tweestrijd volgens Van Havre; het doel is om een tijdloos product te creëren, met een knipoog naar de tijdsperiode waarin dit item werd gemaakt.

Eigenschappen:

Afmetingen: 60 x 42 x 51 cm (BxDxH)
Materiaal: teak FSC 100% - zwarte metalen poten
Opbergruimte: 1 lade

Onderhoudsinstructies – teak:

Het teak van Ethnicraft is onbewerkt. Het hout wordt enkel gepolijst zodanig de natuurlijke oliën naar de oppervlakte rijzen.De hoge densiteit van teak heeft het voordeel dat vlekken niet gemakkelijk doordringen in het hout.

Preventieve behandeling
Je kunt een beschermende laag aanbrengen om je teakhout extra te beschermen. Ethnicraft raadt aan om Occulto olie te gebruiken hiervoor. Dit verzegelt de poriën van het hout en zorgt voor een natuurlijke beschermlaag.

Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afvegen in de richting van de korrel.
Droog dit met een proper doek om vlekken te voorkomen.

Intensieve zorg
Om koppige vlekken of oppervlakkige krassen te verwijderen kan je gebruik maken van schuurpapier met een fijne korrel. Wrijf altijd in de richting van de houtstructuur.