• Lorem ipsum

Trends, ze volgen elkaar in snel tempo op. Koper, goud, marmer, tegels, industrieel, vintage, ... ik noem er zomaar enkele op.

Misschien bepaal je je inrichting het liefst wars van alle trends, maar volgende voorbeelden uit de badkamerwereld tonen wel hoe geslaagd trends toegepast worden. Ze zullen je misschien zelfs zin geven om er bepaalde ideeën uit te halen. Zie in de voorbeelden ook hoe knap trends met elkaar gecombineerd worden. 

 

1. Art deco

 

Art deco kort samengevat: geometrische lijnen, eclectisch, zwart-wit en heldere kleuren

art deco bathroom

 

2. Tegels

 

Voor vloer en voor wand, zwart-wit of in kleur, meerdere patronen in één badkamer, laat het duidelijk zijn: tegels zijn aan een opmars bezig!

tiles bathroom

 

3. Metallics

 

Goud, zilver, koper, brons, metallics overal! Metallics zijn zeer gemakkelijk te combineren: met hout, marmer, wit-zwart en zowat alle pastelkleuren.

metallics bathroom

metallics bathroom

 

4. Marmer

 

De marmertrend kadert in het teruggrijpen naar rijkelijke grondstoffen. Combineer met hout, koper of messing en pastelkleuren.

marble bathroom 

 

5. Bohemian

 

Bohemian is eerder een blijver dan een trend: we halen onze inspiratie al lang graag uit verre landen. Bohemian is een bonte woonstijl die diverse stijlen combineert en die bewijst dat kleuren samen passen die je normaal nooit samen zou gebruiken, zoals bijvoorbeeld roze en rood. Een kleine ruimte zoals de badkamer is de ideale ruimte om deze, iets gewaagdere stijl toe te passen.

bohemian bathroom

 

6. Zwart en wit

 

Zwart-wit zie je altijd in combinatie met andere trends en verleent je interieur een luxueuze uitstraling. Hierna in combinatie met messing en hout.

black and white bathroom

black and white bathroom

 

7. Vintage

 

Ook vintage blijft in, we grijpen nu terug naar de jaren 70 en 80 waar we enkele jaren geleden teruggrepen naar de jaren 50 en 60. 

  • jaren 70: bonte kleuren als bruin, oranje, groen, bloemenprints, rotan, botanisch wonen, macramé
  • jaren 80: roze, romantisch, bloemen, gezellig, knus, geometrische patronen

vintage bathroom

vintage bathroom

 

8. Industrieel

 

Sobere kleuren, stoer metaal, fabriekslampen, leder, beton en warm hout kenmerken een industrieel interieur.

industrial bathroom 

industrial bathroom

De accessoires uit onze badkamercollectie helpen je zeker om je badkamerlook kracht bij te zetten!

Geschreven door Nancy Windels op 11 juli 2017