• Lorem ipsum

De feestdagen naderen met rasse schreden, de eerste kerstbomen staan al uit. 

Hoe brengen we dit jaar de kerstsfeer in huis? Plaatsen we een kerstboom of hebben we hier geen plaats voor en dienen we een andere manier te zoeken om kerst in huis te brengen?

Hierna alvast enkele originele ideeën ter inspiratie.

1. Hang een kerstboom aan de wand 

 

Wij hebben niet gewacht om deze super originele kerstboom van HK Living in VIDA Design uit te hangen. De kerstlichtjes hebben we met washi tape aan de canvas bevestigd zodat ze mooi doorschijnen. Wat vind je ervan?

 

 

2. Maak een kerststyling op je vensterbank

 

Maak een decoratieve setting met theelichthouders, kerstgroen (kleine kerstboompjes, denne-appels, noten, dennentakken, ...) en kerstdecoratie (kerstballen, engeltjes, hertjes, ...). Leg er de kerstcadeautjes bij.

 

 

3. Klein en fijn

 

Subtiele kerstversiering met speciaal hiervoor uitgezochte items trekt de aandacht meteen.  Veel houdt het nochtans niet in: stop een tak uit de tuin in een decoratieve vaas en versier deze met enkele kersthangers. Plaats op een dressoir.

Op de foto gepatineerde hangers in messing van Ferm Living. Wat fijne kerstdecoratie ernaast zoals deze twee boompjes in massieve messing van Ferm Living maken het geheel af.

 

4. Hang een tak voor het raam 

 

Versier deze met je favoriete kerstdecoratie. 

 

5. Glamour en glitter

 

Goud en glitter horen bij kerst. Breng deze op diverse manieren (decoratie, serviesgoed, bijzettafels, ...) in je huis en je voelt je meteen in feeststemming. Op de foto onder andere glazen met goudkleurige voet van Bloomingville.

 

6. Schaal of plateau met kerstdecoratie

 

Plaats een plateau of schaal op je kast en maak er een mooie styling in met je favoriete kerstdecoratie. Leg er wat dennenappels of kerstgroen bij.

 

 

7. Een klein tafeltje speciaal voor kerst

 

Heb je een verloren hoekje in huis waar je een tafeltje kunt plaatsen, dan is het misschien een idee om hier je kerst op uit te stallen. In het beste geval kun je er ook je kerstcadeautjes op of onder kwijt.

Neem voor meer inspiratie een kijkje bij de kerstartikelen op onze webshop.

 

Geschreven door Nancy Windels op 29 november 2017