• Lorem ipsum

De herfst is het seizoen van verandering, de bladeren vallen van de bomen en ons land ontplooit zich tot een schilderachtig tafereel met de mooiste herfstkleuren.
Met de wisselende seizoenen verwelkomen we heel wat leuke dingen; overheerlijke ovenschotels, de warme gloed die de kachel verspreidt en... de nieuwe herfst/winter collecties!

Deze collecties staan altijd vol met nieuwe trends en spullen, maar vaak krijgen oude, geliefde favorieten ook een nieuw jasje aangemeten. Zo zijn deze populaire bekenden weer helemaal in style voor het nieuwe seizoen.

Meubels

We beginnen groot, de N701 van Ethnicraft heeft een wat ongewone naam, maar deze sofa is dan ook buitengewoon! De zetel is volledig aanpasbaar aan je smaak, ruimte en zelfs gelegenheid dankzij de verschillende losse elementen. Hun herfstcollectie stelt ons niet enkel een nieuw en origineel zetel-element voor, maar ook 2 nieuwe kleuren!

lederen sofa

lederen zetel

 

Ook de Albert Kuip stoelen van Zuiver kregen een frisse make-over, deze populaire jongen bestaat nu ook in stoffen bekleding

De Brit armstoel daarentegen kreeg een stoer, leather look vestje aangemeten!

De Class familie van Dutchbone blijft uitbreiden! De reeks met roots in de art deco brengt nu 3 nieuwe telgen op de markt; de Class console, buffetkast en mijn favoriet: de barkast!

De Miami kussens kwamen in de puberteit dit najaar, ze kregen een ferme groeischeut en staan nu op eigen, lange benen. Het geliefde botanische patroon werd namelijk toegepast als hippe, kleurrijke stoel! De eetkamerstoel werd toepasselijk Back to Miami gedoopt want wie goed kijkt herkent er ook de Back to School stoel in van Zuiver. 

Woonaccessoires

Cashmere straalt luxe uit en dit had Ferm Living ook begrepen toen ze hun nieuwe, zachte kleur cashmere doopten. De ietwat neutralere, tijdloze kleur past perfect binnen het 'slow living' kader, een trend die steeds meer aan populariteit wint.  Dit grijs/beige kleur trekken ze dan ook door in de rest van hun herfst/winter collectie. 

Altijd mee met zijn tijd, dat is Present Time. Hun retro geïnspireerde flip klok heeft nu een schattige broer erbij! Deze kleinere versie is er eentje die gemakkelijker past op je bureau of nachtkastje dan de original.

Servies

In de sixties en seventies vond kleur zijn weg in ons interieur, van sofa tot servies, alles werd kleurrijker. Het 70's servies van HK Living is een ode aan deze groovy periode, hun handgemaakte kommen en borden blijven een hit dankzij hun leuke kleurencombinaties en de kans om je servies telkens uit te breiden. Elk seizoen voegt HK Living nieuwe kleuren toe aan de reeks, de herfst/winter collectie van 2019 verwelkomt nieuwe natuur-geïnspireerde patronen: earth, lava, stream, hail, frost, snow, tornado, sunset, air en dunes.

De royal Ripple glazen stonden al aan de lippen van een prins uit Denemarken, deze mondgeblazen glazen zijn goed op weg om een design klassieker te worden. We waren dan ook heel enthousiast toen Ferm Living de collectie uitbreidde met wijn- en dreupelglazen. Ze zaten niet stil bij Ferm Living want ook de volledige Ripple-set is nu verkrijgbaar in een mysterieus donkergrijs.

De Smoke glazen van Broste Copenhagen zijn eveneens mondgeblazen en stralen pure finesse en elegantie uit. De grijze nevel werd vervangen door een warm caramelkleur bij de nieuwe Amber-reeks en wij zijn alvast fan! 

Dit waren de meest opmerkelijke favorieten die een nieuw jasje kregen, echter kregen veel items een make-over! Iets gezien in onze (web)winkel, maar het is je kleur niet? Vraag er gerust naar!

Toch meer interesse in de nieuwe trends? Bekijk dan zeker onze 'trendspotting' blog.

Geschreven door Kim Roman op 24/10/19