• Lorem ipsum

Vida design verwelkomt op 7 maart de queens van het interieuradvies, Guillemine & Ozanne. Dit ijzersterk en goedlachs duo ken je vast van hun tv-programma “een frisse start met vtwonen” dat boordevol wooninspiratie en tips zit!

Meet & greet

Vanaf 14:15 tot 15:15 kan je met deze power vrouwen op de foto.

 Wil je echter zelf een frisse start in je woning maar weet je niet waar te beginnen? Dan moet je winnen!

Win een kwartier quality time met Guillemine & Ozanne

Win een kwartier quality time (14:00 tot 14:15) met de zusjes Mertens en stel je prangende interieurvragen!

Hoe meedoen?

Post een Instagram foto op je overzicht hoe jij een vida design item hebt verwerkt in je interieur en tag vida_design_roeselare erin. Als laatste stap mag je niet vergeten je profiel tot 7 maart op openbaar te zetten zodat wij ook de foto kunnen zien. Een onschuldige hand kiest op vrijdag 6 maart om 17 uur de gelukkige winnaar.

Maar hier stopt het niet, je kan ook nog eens een waardebon van 50 EUR winnen door je selfie met Guillemine & Ozanne te posten op je Instagram en terug vida_design_roeselare erin te taggen! Vergeet terug niet je profiel op openbaar te zetten zodat we ook jouw selfie kunnen bewonderen.

Een frisse start met vida design

Droom je ook van een frisse start? Wie zijn interieuradvies bij ons boekt op op zaterdag 7 maart tijdens de aanwezigheid van de zussen krijgt 10% korting op dit interieuradvies. Wil je zien hoe wij het aanpakken, surf naar onze website, interieuradvies. Voor realisaties van gedane projecten, surf naar projecten.

*actie enkel geldig voor interieuradviezen die plaatsvinden in 2020

Take a seat

Ben je geïnspireerd en kriebelt het al om zelf te beginnen?

Geef je woning een stijlvolle update met nieuwe stoelen.
 Geniet van 15% korting op alle stoelen van Dutchbone. Actie geldig van vrijdagavond 28 februari tot en met 9 maart.