• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jabu behangpapier - Ardmore

€118,98
Een collaboratie van inspiratie, dit Afrikaans design werd genoemd naar Jabu Nene, een gerenommeerd ontwerpster uit Ardmore en geïnspireerd op het werk van beeldhouwer Somandla Ntshanlintshali.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 52 cm x 10.05 m ; herhaalpatroon 68,50 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Jabu behangpapier - Ardmore

Jabu en Somandla zijn geen vreemden, de beeldhouwer Somandla staat gekend om zijn sculpturale handgerolde neushoornpotten, die daarna gedetailleerd worden beschilderd in oogverblindende kleuren en patronen door Jabu. Deze stijl staat intussen bekend als typisch voor Ardmore.

De Cole&Son artiesten hebben als inspiratie de tekeningen op deze potten gebruikt om een heerlijk gedetailleerd en levendige verticaal patroon te creëren.
Hieruit verschijnen koninklijke witte neushoorns, compleet met versierde hoorns en gevederde kragen.

Dit behang belichaamt echt de Afrikaanse geest met een patroon dat doet terug denken aan de door de Zulu's geweven manden. Het behang wordt voorgesteld in 5 prachtige kleuren.

Het behang is 52 cm breed en 10,05 meter lang. Het maximale verlies om het patroon van twee banen op elkaar te laten aansluiten is 68,5 cm.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!

De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt.

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.