• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Miss moneypenny portemonnee - eco dark brown

€129,00
Lederen damesportefeuille met rits van O My Bag.

Materiaal: eco leer

Afmetingen: 20x12x2,5 (LxHxB)

Levertijd 2 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
O My Bag Miss moneypenny portemonnee - eco dark brown

Net zoals de dame waarnaar ze werd genoemd is de Miss Moneypenny een golden oldie die al even meegaat in het assortiment van O My Bag, maar nog niets van haar charme heeft verloren.

Gemaakt van ecologisch leder, dit betekent dat het leder gelooid is zonder gebruik van schadelijke, chemische stoffen.

Onderhoudstips:

We raden je aan om je O My Bag elke 2 a 4 weken met water- en vuilafstotende impregneerspray in te sprayen. Probeer zware regenbuien te vermijden omdat leer nooit volledig waterdicht is. Behandel je O My Bag verder om de 8 tot 12 weken met een vochtinbrengende lederconditioner zodat het product niet uitdroogt en soepel blijft. Vermijd verder direct zonlicht om kleurveranderingen te voorkomen.

  • Wees je bewust dat (vooral nieuwe) donker, gekleurde kleding kan afgeven op licht gekleurde portefeuilles van O My Bag.
  • Mocht je je portefeuille een poosje niet gebruiken, bewaar hem dan in de originele canvas tas zodat de portefeuille niet in aanraking komt met vocht en temperatuurverschillen.
  • Zorg ervoor dat je je portefeuille niet laat opdrogen in de buurt van radiatoren of andere warmtebronnen. Hierdoor droogt het leer uit en kan het broos worden.
  • Test de behandelproducten vooraf op een onopvallend gebied van de portefeuille voordat je het toepast op de gehele portemonnee.
  • Om je portefeuille te beschermen tegen krassen en vlekken kan je je portemonnee ook behandelen met een organische bamboelotion van het merk Collonil. Hierdoor blijft je portefeuille ook gehydrateerd.