• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Monolit eiken tv-kast met zwarte poten

€959,00
De monolit tv-kast is verkrijgbaar in 3 variaties, voor elk interieur wat wils.

Materiaal: Geoliede massieve eiken kast ; zwartgelakt metalen frame

Afmetingen: 140 cm x 45 cm x 42 cm

Levertijd 6-8 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Monolit eiken tv-kast met zwarte poten

De contrasterende kenmerken van het geoliede eikenhout en het rechthoekige zwart metalen frame, zorgen voor een mooi designmeubel. Het is geschikt als tv-kast waar je al je moderne media apparatuur in kwijt kan. 

De tv-kast is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten qua kleur. Een eiken kast met wit frame, een eiken kast met zwart frame en een zwarte eiken kast met zwart frame.

Technische specificaties

  • Afmetingen: 14 cm x 45 cm x 42 cm 
  • Geoliede eiken kast 
  • Zwartgelakt metalen frame
  • één lade
  • één deur die openklapt naar beneden
  • FSC 100%

Onderhoudsinstructies indien geolied
Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afvegen.

Oppervlak schoonmaken en verfrissen
Om je meubelen te verfrissen of om vlekken te verwijderen (bv: potlood, balpen, wijn, fruit...) raden we Osmo Liquid Wax Cleaner aan. Dit product poetst, hervormt en herstelt de oorspronkelijke beschermlaag. 

Jaarlijkse zorg
Met verloop van tijd kan de oorspronkelijke hardwax laag vernieuwd moeten worden. We raden aan om Osmo Hardwax Oil Natural te gebruiken. Merk op dat het belangrijk is om na het aanbrengen het overtollige product te verwijderen om na het drogen witte vlekken te vermijden.

Hardnekkige vlekken en herstellingen
Om een hardnekkige vlek of een oppervlakkige kras te verwijderen, kan je het oppervlak schuren en afwerken met een nieuwe laag hardwax olie.