• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Orb koffietafel eik

€459,00
Geniet van een zalig kopje koffie aan deze prachtig functionele koffietafel van Ethnicraft!

Materiaal: Geoliede eik ; zwarte metalen pootjes

Afmetingen: 130 cm x 60 cm x 40 cm

Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Orb koffietafel eik

De Orb is een dynamische koffietafel. De vorm van het blad werd geïnspireerd op kleine stukken zeep, dun op de zijkanten en in het midden dikker. De metalen poten zijn zodanig gemaakt dat er geen begin en geen einde is, zonder dat er een onderbreking is. Een mooi contrast van verschillende lijnen die perfect samenkomen in de Orb koffietafel.

Jan & Lara zijn het ontwerpers duo die de Orb koffietafel ontworpen hebben. Ze streven naar hoge kwaliteit en betaalbare stukken die Europees design zijn. Hun inspiratie halen ze uit hun dagelijkse leven.

Technische specificaties

  • Afmetingen: 130 cm x 60 cm x 40 cm 
  • Geoliede eik 
  • Zwarte metalen poten 
  • FSC 100%

Onderhoudsinstructies indien geolied
Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afvegen.

Oppervlak schoonmaken en verfrissen
Om je meubelen te verfrissen of om vlekken te verwijderen (bv: potlood, balpen, wijn, fruit...) raden we Osmo Liquid Wax Cleaner aan. Dit product poetst, hervormt en herstelt de oorspronkelijke beschermlaag. 

Jaarlijkse zorg
Met verloop van tijd kan de oorspronkelijke hardwax laag vernieuwd moeten worden. We raden aan om Osmo Hardwax Oil Natural te gebruiken. Merk op dat het belangrijk is om na het aanbrengen het overtollige product te verwijderen om na het drogen witte vlekken te vermijden.

Hardnekkige vlekken en herstellingen
Om een hardnekkige vlek of een oppervlakkige kras te verwijderen, kan je het oppervlak schuren en afwerken met een nieuwe laag hardwax olie.