• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruime gezinswoning te Roeselare

Wens van de klant

Bij dit jonge gezin met twee kinderen uit Roeselare was de opdracht duidelijk: "We willen een bepaalde stijl, een gevoel creëren in onze woning". Het was hen eender welke stijl, zolang deze maar over gans de woning doorgetrokken werd.

Ze dachten dat hun stijl aanleunde bij de Scandinavische stijl, maar na enkele malen samenzitten bleek hun stijl toch eerder industrieel te zijn met een voorliefde voor warme kleuren en geleefde materialen.

De originele opzet was om zo goed als niets te veranderen, enkel diende de stijl overal te kloppen. Tijdens ons eerste bezoek kreeg de tafel al een andere plaats bij wijze van try-out. Het gezin liet ons na enkele dagen weten dat ze hier heel blij mee waren en we kregen carte blanche om een volledig voorstel te doen, ook voor de kleuren op de muren. Enkel de eettafel moest blijven. 

De klant wou ook ergens in de woning een loungehoek, weg van de televisie, waar ze zich konden terugtrekken om een boek of zo te lezen, maar zag niet goed waar en hoe ze dit konden aanpakken.

Voor de muren werden drie kleuren uitgekozen: een warm wit als basis voor de meeste muren in de hal, leefruimte en keuken, een zanderige nudetint voor de langste muur in de leefruimte en een licht, vergrijsd groen voor de keuken.

Hal

Leefruimte

Keuken