• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regatta behangpapier - Marquee Stripes

€86,94
Een simpel elegant gestreept behang in 5 sierlijke kleurencombinaties.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 52 cm x 10.05 m

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Regatta behangpapier - Marquee Stripes

Het Regatta Stripe behangpapier vat de schoonheid van de traditionele hand screen printing of hand zeefdruk. Hand screen printen is een oude techniek waardoor je nauwkeurig grote en felgekleurde afbeeldingen kan printen op alle soorten materialen.

Cole and Son gebruikte voor dit behang een combinatie van rotatiezeedruk met de Jaspe behangboord, één van de oudste ontwerpen van Cole and Son.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!

De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt.

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.