• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rise console walnoot

€389,00
Deze console van Ethnicraft krijgt karakter door de combinatie van de warme walnoot met het gladde, koude metaal.

Materiaal: massieve, geoliede walnoot; zwart metalen poten

Afmetingen: (W)120 cm x (D)35 cm x (H)75 cm

Levertijd 6-8 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Rise console walnoot

Een licht rechthoekig ontwerp geïnspireerd op de minimalistische residentiële architectuur. 

De openheid van de Rise collectie biedt voldoende ruimte om decoratieve objecten weer te geven, zonder teveel aandacht naar het meubilair te trekken.

De Rise console in walnotenhout is afgewerkt met een getinte olie. Deze afwerking vormt een natuurlijke laag die het meubel beschermt tegen de meeste stoffen en vloeistoffen. Maar dit is geen waterdichte garantie tegen vlekken.

Onderhoudsinstructies 

Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afkuisen.

Oppervlak schoonmaken en verfrissen
Om je meubelen te verfrissen of om vlekken te verwijderen (bv: potlood, balpen, wijn, fruit...) raadt Ethnicraft Osmo Liquid Wax Cleaner aan. Dit product poetst, hervormt en herstelt de oorspronkelijke beschermlaag.

Jaarlijkse zorg
Met verloop van tijd kan de oorspronkelijke hardwax laag vernieuwd moeten worden. We raden aan om Osmo Hardwax Oil for walnut furniture te gebruiken. Merk op dat het belangrijk is om na het aanbrengen het overtollige product te verwijderen om na het drogen witte vlekken te vermijden.

Hardnekkige vlekken en herstellingen
Om een hardnekkige vlek of een oppervlakkige kras te verwijderen, kan je het oppervlak schuren en afwerken met een nieuwe laag hardwax olie.