• Lorem ipsum

Kan je interieur wat opfrissing gebruiken of droom je van een complete make-over?

Of je nu start met een bestaande interieurinrichting of een lege ruimte, onze interieurspecialisten helpen je graag tot het bereiken van je woondroom. Ons all-in advies is een uitvoerig, persoonlijk interieuradvies van A(ccessoires) tot Z(etels). We werken ook samen het kleurenpallet uit om zo tot een samenhangend plaatje te komen.

We creëren een huiselijk geheel afgetoetst op jouw budget, smaak en visie. Geen flauw idee wat jouw smaak of visie is? Geen probleem, we helpen graag meedenken.

 

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking

We nodigen je eerst en vooral graag uit in de winkel om kennis te maken met onze merken en interieurstijlen. Zie je jezelf wonen in onze toonzaal of heb je al enkele toffe meubelen gespot die je zo bij je thuis zou willen zetten? Dan is het een match! Vraag meer informatie over hoe we je verder kunnen helpen of leg onmiddellijk je all-in interieuradvies vast met één van onze interieurexperten.

2. Voorbereiding is key

Het is belangrijk dat we de gewenste stijl en kleuren goed kunnen visualiseren. Daarom vragen we je om een Pinterestbord met al je favoriete gepinde interieurs, kleurpaletten en producten door te sturen. Niet zo vertrouwd met Pinterest? Scheur dan simpelweg blaadjes uit je favoriete woonmagazines. Op deze manier leren we je persoonlijke stijl helemaal kennen en kunnen we ons al wat voorbereiden voor we bij jou thuis komen.

Indien mogelijk vragen we je ook het grondplan van de ruimtes door te sturen. Zo kunnen we ons helemaal voorbereiden op het thuisbezoek.

3. Thuisbezoek

Op de afgesproken datum ontmoeten we elkaar terug om verdere details te bespreken. Bij een thuisbezoek kunnen we de reeds bestaande sfeer en ruimtevormgeving aanvoelen en de niet-onbelangrijke details met eigen ogen zien. We stellen gerichte vragen en overlopen je voorbereiding, om zo de visie die je voor ogen hebt beter te begrijpen.

4. Uitwerking

Daarna gaan wij aan de slag voor jou! We gaan op zoek naar meubels en accessoires in onze collecties die van jouw huis een thuis kunnen maken. Indien je dit wenst, kijken we ook voor nieuwe verfkleuren en gordijnen.

Eens we een tof geheel hebben van meubels en accessoires, tekenen we alles voor je uit in Sketchup. Aan de hand van zo’n 3D-tekening kan je goed voor ogen halen hoe het totaalplaatje eruit zal zien, maar eveneens hoeveel plaats de voorgestelde interieurstukken in de ruimte innemen.

5. Voorstelling van jouw nieuwe interieur

Op het einde van de rit nodigen we je graag terug uit in de winkel om het interieuradvies samen te bespreken en te verfijnen. Wat mag je hiervan verwachten?

 • Aan de hand van een moodboard overlopen we welke kleuren en items we voor jouw woning hebben uitgezocht
 • We bekijken samen de 3D-tekening, die je toont hoe we de sfeer doortrekken over de gehele ruimte, wat hierbij belangrijk is en wat we veranderd hebben ten opzichte van het huidige interieur.
 • Aan de hand van productfoto’s, meubels in de winkel, stalen en kleurenwaaiers stellen we jouw nieuwe interieur voor.  
 • Na de voorstelling van het gehele concept zetten we de puntjes op de I, doen we eventuele aanpassingen en sturen we alles digitaal door naar jou, inclusief de offerte met voorgestelde artikelen.

Kostprijs:

 • € 500,00 (voor maximum 3 ruimtes)
 • € 60,00 per extra ruimte
 • Er worden geen extra verplaatsingskosten aangerekend indien jouw woning zich bevindt in een straal van 25 km rond Roeselare. Hierbuiten rekenen we € 0,50 per extra km (berekend in Google maps)
 • Per aankoopschijf van € 1000,00 krijgt de klant € 50,00 directe korting ( met een maximum van € 500,00). Op deze manier kan je het interieuradvies volledig terugverdienen. Dit geldt bovenop de klantenkaartkorting en is niet geldig op promoties.
 • Voor kleur- en schilderadvies werken we samen met Colora. Je ontvangt na ons advies een waardebon van € 60,00 die kan worden ingeruild in Colora bij een aankoop vanaf € 300,00.

Goed om op voorhand te weten

 • Wij helpen je graag bij het uitdenken van een nieuw interieur, maar wij zijn geen architecten die gereglementeerd advies kunnen geven om bouwelementen zoals muren of ramen te verplaatsen of te wijzigen.
 • Bij een nieuwbouw komen wij pas helemaal op het einde, wanneer de ruimte zo goed als af is.
 • Ons interieuradvies omvat advies over voornamelijk meubels, accessoires en kleur. Wij helpen geen vloertegels, laminaat of parket kiezen. 
 • Wij tekenen jouw ruimte en nieuwe interieurelementen in 3D uit. De reeds bestaande elementen zoals een keuken of een tafel die zal blijven staan, teken we enkel globaal uit.
 • Een plan wordt maximaal twee keer herzien. En we werken uitsluitend met producten uit de collecties van vida design.
 • Na de bespreking krijg je de exports van het resultaat doorgestuurd. De 3D tekening zelf geven we niet mee.
 • Levering en plaatsing bij je thuis is gratis. Indien er een meubellift moet gehuurd worden, is dit ten laste van de klant
 • Dit all-in advies is vooral gericht op grote meubelstukken en decoratie. Heb je al je meubels gekozen maar mis je nog een algehele sfeer en gezelligheid? Dan is ons finishing touch-advies misschien wel iets voor jou!