• Lorem ipsum

Een thuis creëren waar je je goed voelt en trots op bent is belangrijk voor je welzijn. Bij  interieuradvies is het voor ons belangrijk dat de klant een gelukkig gevoel krijgt wanneer die de woning binnenstapt.

 

Interieuradvies

Bij interieuradvies geven we advies over de inrichting van een bestaande ruimte en helpen we je met het uitkiezen van kleuren, materialen en stijlen. Nancy maakt je wegwijs door deze uitgebreide interieurwereld dankzij haar ondernemersdiploma in interieurinrichting. We komen eveneens met concrete voorstellen van producten die we in ons gamma hebben.

Ook technisch advies kan gegeven worden door Geert, die met zijn diploma industrieel ingenieur bouwkunde de kneepjes van het vak kent.

Kleuradvies

Bij kleuradvies geven we raad over het gebruik en combineren van kleuren in een ruimte. We gebruiken hiervoor een NCS kleurenwaaier of kleurstalen van Colora.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor ons bezoek

Voorbereiding is key! Na het maken van een afspraak is het belangrijk dat we de gewenste stijl en kleuren goed kunnen visualiseren. Daarom vragen we je om een Pinterestbord met al je favoriete gepinde interieurs door te sturen of simpelweg blaadjes uit een woonmagazine te scheuren. Op deze manier leren we je persoonlijke stijl helemaal kennen en kunnen we ons al wat voorbereiden alvorens we bij jou thuis komen.

Indien mogelijk vragen we je ook het plan van het huis door te mailen, om de 3D-tekening volledig accuraat te maken.

Tijdens ons bezoek

Op de afgesproken datum ontmoeten we elkaar om verdere details te bespreken, we stellen gerichte vragen om zo de visie die je voor ogen hebt beter te begrijpen. Weet je helemaal niet wat je zoekt? Geen nood, we helpen graag meedenken.

We nemen eveneens foto's van de bestaande inrichting, op die manier hebben we een beter inzicht op de ruimtevormgeving en wat de mogelijkheden hierbinnen zijn.

Na ons bezoek

Na ons bezoek ter plaatse gaan we aan de slag! We werken de ruimte volledig uit in een 3D tekenprogramma en tekenen eveneens de nieuwe interieuritems binnen deze ruimte. Op deze manier kan je goed voor ogen halen hoe het totaalplaatje eruit zal zien, maar eveneens hoeveel plaats de items innemen.

Zodra het interieuradvies compleet is nodigen we je uit in de winkel om het volledige concept te bespreken en verfijnen. We bezorgen je eveneens een prijsbestek, productfoto's van de voorgestelde artikelen en de exports van de 3D – tekeningen.

 

Kostprijs

Interieuradvies

  • € 250,00 (voor maximum 3 ruimtes)
  • € 60,00 per extra ruimte
  • Per aankoopschijf van € 1000,00 krijgt de klant € 50,00 directe korting ( maximum € 250,00) op deze manier kun je het betaalde bedrag aan interieuradvies volledig terugverdienen.

Dit geldt bovenop de klantenkaartkorting.
Niet geldig op promoties.

Kleuradvies

  • € 250,00 (voor maximum 3 ruimtes)
  • € 20,00 per extra ruimte
  • Voor kleuradvies werken we samen met Colora. Je ontvangt na het advies een waardebon van € 60,00 die kan worden ingeruild in Colora bij een aankoop vanaf € 300,00

Een plan wordt maximaal twee keer herzien. We werken uitsluitend met producten uit het gamma van vida design.

 

Interieuradvies in de winkel is uiteraard gratis!

 

Neem zeker een kijkje onder het tabblad 'projecten' om onze vorige realisaties te bezichtigen.