• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spindle bed walnoot matras 160cm

€1.879,00
Waan je als een echte schone slaapster óf slaper in dit bed geïnspireerd op het traditionele spinnewiel!

Materiaal: 100% massief walnoothout- afwerking olie

Afmetingen: 170x210x97cm

Levertijd 6-8 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Spindle bed walnoot matras 160cm

Ethnicraft vond hun inspiratie voor de 'Spindle' collectie bij het traditionele spinnewiel en integreert de perfect uitgelijnde spaken in het hoofdeinde.

De afgeronde hoeken en kegelvormige pootjes zorgen voor een zachtere, sensuele uitstraling in deze mooi beddencollectie. De spaken zullen je niet prikken, maar wie weet kom je wel wakker met een kus van jouw prins of prinses!

Het Spindle bed is verkrijgbaar in twee formaten:

  • 170x210x97 cm (matrasmaat 160x200cm)
  • 190x210x97 cm (matrasmaat 180x200cm)

Het bed bevat nog geen lattenbodem. Deze dien je apart bij te bestellen.

Het Spindle bed in walnoot is afgewerkt met een getinte olie. Deze afwerking vormt een natuurlijke laag die het meubel beschermt tegen de meeste stoffen en vloeistoffen. Maar dit is geen waterdichte garantie tegen vlekken.

Onderhoudsinstructies 

Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afkuisen.

Oppervlak schoonmaken en verfrissen
Om je meubelen te verfrissen of om vlekken te verwijderen (bv: potlood, balpen, wijn, fruit...) raadt Ethnicraft Osmo Liquid Wax Cleaner aan. Dit product poetst, hervormt en herstelt de oorspronkelijke beschermlaag.

Jaarlijkse zorg
Met verloop van tijd kan de oorspronkelijke hardwax laag vernieuwd moeten worden. We raden aan om Osmo Hardwax Oil for walnut furniture te gebruiken. Merk op dat het belangrijk is om na het aanbrengen het overtollige product te verwijderen om na het drogen witte vlekken te vermijden.

Hardnekkige vlekken en herstellingen
Om een hardnekkige vlek of een oppervlakkige kras te verwijderen, kan je het oppervlak schuren en afwerken met een nieuwe laag hardwax olie.