• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Summer lily behangpapier - Contemporary restyled

€169,31
Het originele ontwerp van Summer lily is afgedrukt op een kleinere schaal en in botanische tinten van aqua, lila, salie en krijtachtige neutrale kleuren.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 68.5 cm x 10.05 m ; herhaalpatroon 50,90 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Summer lily behangpapier - Contemporary restyled

De Contemporary Restyled collectie geeft een frisse kijk op iconische ontwerpen en brengt nieuw leven in populaire ontwerpen uit de uitgebreide geschiedenis van het merk.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!


De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt. 

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.