• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Werkplek

Merken
Kleur

Werkplek

Een eigen thuiswerkplek: zo goed als onmisbaar op vandaag

We werken meer en meer thuis. Een eigen werkhoekje in de woning kunnen we op vandaag allemaal wel gebruiken. Heb je een aparte ruimte voor je bureau? Dan heb je heel wat mogelijkheden! Maar ook voor wie minder ruimte heeft, zijn er tal van creatieve oplossingen.

 

Laat je werkplek passen in de woonkamer

Niet iedereen heeft een eigen bureauruimte. En soms vinden we het ook wel leuk als onze werkplek zich bevindt te midden van het gezinsgebeuren zodat we half en half kunnen volgen wat de kinderen en partner aan het uitspoken zijn.

Als je werkplek zich in de woonkamer bevindt, zorg er dan voor dat deze sfeervol is ingericht en mee opgaat in de gehele sfeer van de leefkamer. 

Meestal hoeft een werkplek niet heel groot te zijn. Een bureaumeubel of bureautafel waaraan we kunnen werken en waarin we onze laptop en enkele papieren kunnen herbergen, samen met een bureaustoel, is meestal toereikend. Een leuke bureaulamp voegt misschien wel nog een extraatje toe. En een tapijtje zorgt ervoor dat alles een geheel vormt. Tjah, handige opbergers kan je misschien toch ook overwegen. En nu we dan toch op dreef zijn, wat wanddecoratie werkt het plaatje helemaal af.

 

De leukste designmerken voor je werkruimte

Bij Vida Design hechten we veel belang aan een uitgebalanceerde inrichting van iedere ruimte. We maakten voor je werkplek dan ook een uitgebreide selectie van design artikelen. Maak hieronder alvast kennis met enkele topmerken:

  • Hartô: Franse unieke collectie meubilair met prachtige bureaus en bureau-artikelen
  • Bloomingville: Deens merk gespecialiseerd in sfeervolle design items
  • Bolia: Scandinavisch meubilair uit natuurlijke materialen met een eigenzinnige toets
  • Nud Collection: Zweeds verlichtingsmerk met ruim aanbod van sockets, textielkoorden en verlichtingsbronnen
  • Ferm Living: de producten van het Deense Ferm Living dragen de Scandinavische designtradities uit met een retro kantje
  • Zuiver: een Nederlands label met een vooruitstrevende en betaalbare interieurcollectie

Naast deze merken vind je op onze site nog heel wat andere ideeën voor de inrichting van jouw huis. Surf gerust eens door de verschillende categorieën en doe bruikbare interieurinspiratie op. Is je oog op bepaalde spullen gevallen, maar wil je deze liever ook eens in het echt voelen en uittesten? Geen probleem, kom gerust eens langs in onze winkel in Roeselare, waar we je met deskundig advies te woord staan. Tot binnenkort!