• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zulu border behangpapier - Ardmore

€73,22
Geïnspireerd op het voetstuk van een keramische vaas, werd dit opvallend luipaard patroon gecreëerd om horizontaal te hangen aan de onderzijde van de muur.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 68.50 cm x 10.05 m ; herhaalpatroon 76,20 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Zulu border behangpapier - Ardmore

Als je wat meer aandurft kan je dit evenzeer verticaal hangen en het op deze manier doen aansluiten op een ander behang.

Dankzij zijn decoratieve behangboord en geleidelijke overgang naar de luipaardvlekken, vormt dit ontwerp een opvallende aanvulling in elk interieur.


Een baan behang is 70,0 cm breed en 10,05 meter lang. Het herhaalpatroon is 76.20 cm.

De Ardmore collectie behang van Cole and Son is een charmante en stijlvolle nieuwe reeks van behang ontwikkeld in samenwerking met de Ardmore keramische kunst. De collectie is een ode aan de Afrikaanse tradities en cultuur. Geïnspireerd door de kleurrijke en eigenzinnige keramiek van de Afrikaanse Ardmore collectie, verkent deze serie behang de exotische flora en majestueuze fauna van Afrika: van zeldzame vogels en grote katten tot olifanten, neushoorns en ondeugende apen; evenals de mooie patronen van Zulu kralen en geweven manden.

De kleurenpaletten zijn ontleend aan het natuurlijke landschap: van de krijtachtige, okerkleurige woestijnvlakten en zongebleekte, glinsterende rotsen tot de levendige groenen van de door water gekuste regenwouden en de exotische kleuren van de inheemse flora en fauna. Het resultaat is een opvallend verfijnde verzameling van behangen die zachte en subtiele verkenningen zijn van dit majestueuze landschap en die kleurrijke creaties vastleggen van de levendigheid van de traditionele Afrikaanse cultuur.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!

De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt.

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.