• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Born in Sweden

Merken
Kleur

Born in Sweden

Innovatieve eenvoud

Born is Sweden heeft een passie voor het combineren van innovatieve ontwerpen met eenvoudige productoplossingen. Het bedrijf is gelegen in het hart van Zweden en heeft een mix van flamboyante mensen met internationale ervaring die gedreven zijn om zaken anders aan te pakken.

Ze worden allen geleid door een gemeenschappelijk doel: het ontwerpen van functionele producten die  echte problemen oplossen én met een twist die ons aan het lachen brengt.

Born in Sweden is opgericht door Pascal Charmolu en Kim Vejsholt in 2007. Beiden werkten samen aan vele succesvolle ontwerpen, alvorens te beslissen om de krachten te bundelen en hun complementaire vaardigheden te combineren. Kim Vejsholt brengt een uitgebreide ervaring in het succesvol produceren en vermarkten van designer producten. Hij was de mede-oprichter van Sagaform, een bedrijf dat Scandinavisch design producten ontwikkelt en vermarkt. Pascal Charmolu is een gelauwerd industrieel ontwerper en verantwoordelijk voor product design en corporate identity.

 

Duurzame productie

Born in Sweden gebruikt materialen die een lange levensduur hebben en waar mogelijk recycleren ze onbewerkte materialen.

Ze geloven in producten waarmee je oud kan worden en ontwerpen producten waar ze van houden. Born in Sweden wil hulde brengen aan de Zweedse levenswijze en probeert een beetje Zweden in ons aller huizen te brengen.

 

Bird feeders - vogelnestjes

Tot de meest populaire producten van Born in Sweden behoren absoluut de Bird feeders of vogelnestjes in gerecycleerde kunststof. Deze volledig transparante vogelnestjes kan je gewoon met een zuignap aan het raam bevestigen. Op deze manier kan je het doen en laten van kleine vogels als koolmeesjes volgen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat deze vogels tijdens koude winterdagen gemakkelijker aan voedsel geraken. Een super combinatie, nietwaar!