• Lorem ipsum

Loyaltykorting is onze manier om onze klanten te bedanken voor hun aankoop in vida design.
We geven je telkens 5% van je vorige aankoopbedrag die je kunt inwisselen in de winkel én op de webshop.

Voorbeeld:

Je hebt in de winkel items aangekocht voor een totaalbedrag van €100, hier krijg je dus een loyaltykorting van €5 voor.

Slaat de zin in shoppen even later weer toe? Gebruik dan je loyaltykorting voor je volgende aankoop. Het bedrag van je opgespaarde loyalty kun je zien als je ingelogd bent op onze webshop en rechts onderaan op de knop 'loyalty' drukt. 

 

Hoe ontvang je deze korting?

 

1. Aankopen in de winkel

Hiervoor hoef je zelf helemaal niets te doen.

Ons kassasysteem houdt je opgespaarde korting elektronisch bij. Alle aankopen gebeuren op naam. Wij vragen altijd enkele basisgegevens van de klant, waaronder het e-mailadres. Dit e-mailadres is gekoppeld aan de 'klantenkaart'.

 

 

2. Aankopen op de webshop

  1. Log in op de webshop van vida design. Als je nog geen account hebt, maak je er een aan. Als je de korting die je in de winkel opgespaard hebt wilt gebruiken voor je online bestelling, dien je hier hetzelfde e-mailadres in te vullen als het e-mailadres van de klantenkaart in de winkel. Omgekeerd geldt hetzelfde: korting die je opbouwt met een online aankoop, kun je bij een volgende aankoop in de winkel eveneens verzilveren.
  2. Eens je ingelogd bent, klik je op de knop 'loyalty' rechts onderaan je scherm. Het bedrag aan opgespaarde loyalty verschijnt op je scherm. 
  3. Klik op 'saldo inruilen'
  4. Volgende vraag verschijnt: 'Ben je zeker dat je jouw tegoed wil inruilen voor een tegoedbon?'
  5. Klik op 'bevestigen'
  6. Je ontvangt een kortingcode, kopieer deze en plak in het daarvoor voorziene vakje in de winkelwagen

 

Opgelet: deze korting bouw je niet op bij aankopen van solden, promoties en geschenkbonnen. Je loyaltykorting blijft 2 jaar geldig.