• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Crisp Sheets

Merken
Kleur

Crisp Sheets

Een schitterende dag start met een zalige nacht. Gezien we minstens 1/4de van ons leven in bed doorbrengen, dient ons bed een veilige haven voor ons te zijn. Crisp Sheets biedt ademend en knisperend beddengoed aan met een zacht gevoel en delicaat design.

Ontstaan Crisp sheets

Crisp Sheets is ontstaan in Amsterdam toen de oprichtster, Lara Jans, geen beddengoed in haar stijl vond. Lara vond het aanbod van beddengoed of te simpel, of slechte kwaliteit of totaal onbetaalbaar. Zo begon ze met het visualiseren hoe haar perfecte lakens zouden voelen en eruit zouden zien. Ze vormde haar eigen ideeën en begon te bepalen welke techniek dat knisperende, lich krakende gevoel waarvan ze hield, zou geven. Nu is het Lara’s dagelijkse focus om vernieuwende collecties uit te brengen met kwaliteitstoffen en designs voor een continu verbeterende Crisp Sheets. 

De collectie bestaat uit stijlvolle dekbedovertreksets en kussens met moderne designs van hoogwaardige kwaliteit.

Krakend beddengoed met een zacht touch en fijn design

De kenmerkende katoen van Crisp Sheets is geweven door middel van hun unieke techniek waardoor de stof krakerig blijft; alsof het dekbedovertrek net uit de was komt. Crisp katoen voelt zacht aan en houdt het ‘net opgemaakte bed’ gevoel zonder te strijken.

Hun stonewashed katoen heeft eerder een perzikzachte touch. De stof is super zacht en ademt naar je huid. Het stonewash proces geeft het een unieke vintage gevoel.


Oeko-Tex en BSCI gecertificeerd

De Crisp Sheet stoffen zijn bedachtzaam uitgekozen en geproduceerd in Turkije en Europa. Aangezien de gezondheid van de klanten en de gezondheid van hun werknemers en leveranciers erg belangrijk is voor Crisp Sheets, werken zij met Oeko-Tex en BSCI gecertificeerde leveranciers. Dit betekent dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt in het proces en het maken van hun beddengoed. En de werkomgeving van hun leveranciers wordt jaarlijks zorgvuldig gecontroleerd, gescreend en geëvalueerd door de BSCI-commissie.