• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Libbey

Merken
Kleur

Libbey

Libbey's geschiedenis

Libbey komt oorspronkelijk uit Oost-Cambridge, Massachusetts, thuisbasis van de New England Glass Company die werd opgericht in 1818.

In 1888 verhuisde Edward Drummond Libbey, zoon van de eerste eigenaar William, het bedrijf naar Toledo in Ohio. Ohio bood overvloedige natuurlijke gasvoorraden en toegang tot grote deposito's van hogekwaliteitszand. Toledo was ook een netwerk van spoorweg- en stoomschiplijnen, waardoor het een ideale locatie was voor het bedrijf. In 1892 werd het omgedoopt tot The Libbey Glass Company. Libbey en Toledo waren een match made in heaven, en aldus werd de glazen stad geboren.

Libbey's filosofie

Libbey gelooft dat iedere gelegenheid een kans is om het leven te vieren.

Libbey brengt dagelijks een toast uit. Van de eerste zonnestralen op maandag tot de laatste bartonen op zondagavond.

De Libbey collecties omvatten de originele Libbey barglazen die je in unieke, bruine cocktailbars vindt in de straten van London, Amsterdam en Parijs. Daar waar er getoast wordt op levenservaringen en het is op hen dat Libbey een toast uitbrengt. Vieren op nachtelijke huwelijken, licht verkeerde keuzes en eeuwige vriendschappen voor één dag.

Maar laat ons nu het glas heffen en toosten op ... de juiste beslissingen, hoge doses energie en nog hogere verwachtingen!