• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mette Ditmer

Merken
Kleur

Mette Ditmer

Keep it simple

Mette Ditmer ontwerpt en verkoopt huisaccessoires sinds 1995. Mette Ditmer staat voor eerlijk, eenvoudig en puur design. Helemaal wat Scandinavië onder design begrijpt: "keep it simple".

 

Grafisch, kleurrijk en met een twist

Mette Ditmer vindt schoonheid in pure vormen en zuivere lijnen. In haar ontwerpen laat ze materialen en details samensmelten om een eigen, unieke uitdrukking aan de producten te geven. Van de eerste lijn op papier tot het afgewerkte product worden veel uren besteed aan de details, wat betekent dat ieder ontwerp consistent is in vorm en uitdrukking.

Haar stijl is grafisch, kleurrijk en altijd met een twist.

Heel bekend is haar badkamerlijn waaronder badmatten, toiletborstelhouders, tandenborstelhouders, zeepdispensers en andere badkameraccessoires.

Daarnaast heeft Mette Ditmer ook heel mooie ontwerpen van textiel voor de slaapkamer, zoals dekbedovertrekken en bedspreien.

 

Details maken het verschil

Design is als het echte leven: het zit hem in de kleine dingen, de details. Het zijn deze kleine dingen die het verschil maken.

 

Duurzame materialen

Mette Ditmer produceert in duurzame, natuurlijke materialen als keramiek, glas en natuursteen. Het bedlinnen van Mette Ditmer draagt het Oekotex label. Dit betekent dat het geproduceerd is zonder gebruik van schadelijke stoffen die een gevaar inhouden voor de gezondheid van de mens.