0

Sebra bij VIDA Design

 

Sebra Interior is Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubilair, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en kinderkamers.

Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia is een geschoold ontwerpster, ze studeerde af aan de designschool van Kolding, waarna ze meerdere jaren als ontwerpster werkte. Toen ze de kinderkamer van haar Zoon Gustav aan het inrichten was, vond ze op de markt niet de kwaliteit die ze zocht, noch de leuke en speelse ontwerpen. En zo start het Sebra-verhaal.

Sebra Interior is modern ontwerp en innoverende kleurkeuzes gecombineerd met oude ambachten als haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en gemaakt van natuurlijke materialen als hout, wol en katoen. Materialen die de verbeelding van kinderen stimuleren en voldoen aan de verwachtingen van de ouders inzake kwaliteit en creativiteit. Veel van de nieuwe producten dragen het GOTS-certificaat (een standaard voor biologisch textiel).

Vandaag bestaat Sebra uit een 20-koppig team en 37 kinderen. De collectie telt meer dan 300 ontwerpen en wordt verkocht in meer dan 13 landen.

 

Een greep uit ons aanbod van Sebra:

 

 

per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 59 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 59 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5