- Lorem ipsum
Koken en bakken

Koken en bakken
Je hapjes in stijl snijden en serveren kan perfect op dezelfde snijplank. Tegenwoordig bestaan er snijplanken in alle vormen en houtsoorten; mango, teak, acacia, bamboe. Elke houtsoort heeft zo zijn voordelen en eigenschappen. Teakhout heeft bijvoorbeeld een ruwe, rustieke look, een pizza serveren op een grote, ronde snijplank uit teakhout geeft de eet-ervaring meteen een gevoel van authenticiteit. Acacia aan de andere kant wordt vooral gekozen door zijn warme kleur. Ook marmer doet zijn intrede als serveerplank in de keuken, perfect voor wie een luxueuze indruk wil bekomen.
In een keuken wordt er heel wat gemorst, van bloem tot saus, alles heeft al de revue gepasseerd op ons keukenblad. Gelukkig voor de keukenrol, onmisbaar in je keuken, maar investeer wel in een keukenrolhouder, voor heel de rol in je pan belandt wanneer je met één hand probeert je saus te redden en je andere hand dringend grijpt naar een velletje keukenrolpapier!