• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rodeo poef

€249,00
De serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze royale poef/hocker is een ideale aanvulling voor bij de Rodeo bank. Als extra zitplaats, of om even lekker je benen op te leggen.

Materiaal: 70% recycle leer, 30% polyester

Afmetingen: 43x120x60 (h x b x d) cm

Product informatie: cognac/zwart/army
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
BePureHome Rodeo poef

De poef beschikt over een stoere stof, Recycle leer in de kleur cognac.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kun je als volgt onderhouden: met een vochtige doek kun je de stof schoonmaken. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.

De serie Rodeo bestaat uit deze hocker, een 2,5 zits bank, een 3-zits bank, fauteuil/loveseat en de Rodeo eetkamerstoel.